Συντηρήσεις καυστήρων – Απολυμάνσεις – Πυροσβεστήρες – Κοινόχρηστα – Καθαρισμός Καμινάδων – Καθαρισμός και βάψιμο φωταγωγών

Από τον differentservice στις 10:20 μμ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

http://www.different-service.gr

DIFFERENT SERVICE

Αναλαμβάνουμε:

Εκδόσεις κοινοχρήστων.

Εγκαταστάσεις – συντηρήσεις καυστήρων πετρελαίου και αερίου καθώς και βλάβες – αυτονομίες.

Οι συντηρήσεις είναι υποχρεωτικές από την νομοθεσία και πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο.Επίσης οι μετρήσεις για την σωστή λειτουργία των καυστήρων γίνονται με ηλεκτρονικούς αναλυτές επομένως έχουμε μέγιστη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση.Στο τέλος της συντήρησης εκδίδεται φύλλο ελέγχου το οποίο έχει ταινία γνησιότητας.

Καθαρισμούς καμινάδων.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες.

Αναλαμβάνονται απολυμάνσεις – απεντομώσεις – μυοκτονίες καθ’όλη την διάρκεια του έτους σε μονοκατοικίες – πολυκατοικίες – καταστήματα- γραφεία – σχολεία – παιδικοί σταθμοί – δήμους – κοινότητες. Επίσης εκδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης.

Πωλήσεις και αναγομώσεις πυροσβεστήρων.

Πώληση , τοποθέτηση , αναγόμωση πυροσβεστήρων.

Καθαρισμός και βάψιμο φωταγωγών.

Καθαρίζουμε και βάφουμε τους φωταγωγούς με ασβέστη σε ύψος μέχρι 1,5μ.

Άμεση Εξυπηρέτηση -  Εγγυημένη Εργασία – Λογικές Τιμές.

Περιοχές που εξυπηρετούμε:  Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Άλιμος, Καλαμάκι, Παλαιό και Νέο Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Νέος Κόσμος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Ελληνικό, Βουλιαγμένη, Βούλα, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Κηφισιά, Πειραιάς, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Νίκαια, Πέραμα, Αιγάλεω, Υμηττός, Ζωγράφου, Καισαριανή, Χαλάνδρι.

Τηλέφωνα: 210 9328019, 6980559248

Κανένα Σχετικό άρθρο.

3.650 Εμφανίσεις

Currently have 1 Σχόλιο

  1. avatar Ο/Η ioli-gr λέει:

    Ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα πρέπει να δίνουμε στον τομέα της πυρασφάλειας, είτε στην κατοικία είτε στον χώρο εργασίας μας. Επίσης μεγάλη προσοχή θέλει η εταιρεία που θα επιλέξουμε για την αγορά και ετήσια αναγόμωση των πυροσβεστήρων. Η αξιοπιστία σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές δεν είναι συνήθες φαινόμενο.

Απαντήστε


Διακοπες Ελλαδα Διαμονη