Video-Τις ερωτεύτηκα σφόδρα! Μικροσκοπικές Νεραϊδες που ζουν σε μια ορχηστρικά οργανωμένη κοινωνία ξεκινούν από 5.000 και φτάνουν κάθε Ιούλιο τις 60-70.000! παράγουν την τροφή& το ποτό των Θεών και τρέφονται με αυτά -Νέκταρ & Γύρη- και δίνουν και τη ζωή τους για το σπίτι & τις “φίλες” τους! Αυτό θα πει αγάπη και αρμονία! Μαγευθείτε…

Από τον Thanos στις 6:57 μμ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Γράφει ο Θάνος Σταματίου,

Να μη σου πω ψέμματα!  Δε θα σε συνεπάρουν και δε θα σε ταξιδέψουνε στον απίστευτο κόσμο τους, αν δεν είσαι έστω και λίγο ποιητής.

Δε θα σε συγκινήσουν και δεν θα απολαύσεις, τόσο, τις γλαφυρές περιγραφές, τις δικές μου και όσων τις ερωτεύτηκαν, αν δεν είσαι ρομαντικος και δε σε συγκινούν, η συγγραφή και οι λεπτομέρειες.

Σίγουρα όμως, δεν μπορεί κανείς, να αρνηθεί την ομορφιά, το δέος και το σεβασμό που κερδίζουν αγόγκιστα από όποιον ενασχοληθεί μαζί τους, αν τουλάχιστον, δεν είναι…τυφλός!

Εργάζονται για τους “Θεούς” !

Ο Ήχος τους …σχεδόν μελωδικός! Μπορώ να τις χαζεύω για ώρα, απλώς να κινούνται και να πετούν ανάλαφρα στο χώρο! Οι κινήσεις τους είναι απαλές, προσεγμένες, μεθοδικές και ποτέ βιαστικές. Σαν να ξέρουν ότι τις κοιτάζεις και σου χαρίζουνε κάθε φορά, τον τελειότερο χορό τους!

Χορεύουν στην ίδια την ατέρμονη Θεϊκή μουσική τους , σε έναν εναρμονισμένο γλυκό βόμβο, με αλλαγές στην έντασή του, ανάλογα τι …”συζητούν” αυτά τα όμορφα θηλυκά.

Η επικοινωνία τους είναι αξιοθαύμαστη έστω και χωρίς λόγια.

Άλλωστε τα λόγια είναι περριτά, όταν οι ρόλλοι είναι από κοινού προκαθορισμένοι, όταν ο σκοπός είναι κοινός, όταν τα σώματα αγγίζονται και οι μυρωδιές και οι χοροί τους, δείχνουν τα νοήματα.

Η συνεχής επαφή τους και οι σχεδόν αισθησιακοί χοροί της κοιλιάς και του σώματος αντικατοπτρίζουν έναν μυστηριακό αλλά και πολύπλοκο κώδικα επικοινωνίας που απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν και έτσι αγαπημένα και αλάθητα να επικοινωνούν.

Το σπίτι τους είναι κοινά αποδεκτό το πιό φανταστικό δομικό κατασκεύασμα μετά τα οικοδομήματα των ανθρώπων, με αξιοζήλευτη μηχανική,ασσύληπτη λεπτομέρεια και ακρίβεια και αξιοπρόσεκτη στατικότητα και αντοχή, ενώ κατασκευάζεται από το μόνο υλικό που ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει μπορέσει να κατασκευάσει τεχνητά. ΤΟ ΚΕΡΙ.

Αφού ξεκίνησα να αποκαλύπτω λεπτομέρειες και για να μη σου “κεντρίζω” περισσότερο την περιέργεια…Ο λόγος γίνεται για τα πιό ευλογημένα έντομα και την αρτιότερα δομημμένη ζωική κοινωνία. Αυτή των μελισσών!

Αν δεν τις ξέρεις και δεν τις γνωρίσεις από κοντά , απλώς χάνεις μαθήματα Ζωής!

ο Θεός τις ευλόγησε και γι’αυτό είναι τα μόνα πλάσματα των οποίων το προϊόν που παράγουν …απλώς δε χαλάει ποτέ.

Μα ποτέ όμως!                                                                                     ΤΟ ΜΕΛΙ! …

…η γύρη, η πρόπολή, ο Βασιλικός Πόλτός και το κερί είναι τα γνωστότερα δώρα τους σε όποιον τις αποκτήσει!

Απόλαυσέ τες… και δείξ’το και σε άλλους!

melissokomoi.gr – Beta Version

|

|

[video]262598[/video]

|

|

Δες Κι αυτό:

[video]262586[/video]

|

Με Πολύ Έρωτα [για τη μέλισσα και τη ζωή της], Θάνος Σταματίου,

Εναλλακτικός Διαφημιστής -Διοίκηση Επιχειρήσεων (Κατεύθυνση Μάρκετινγκ & Διεθνείς Σχέσεις) ,  Πιστοποιημένος Μελισσοκόμος από το Κρατικό Ι.Γ.Ε -Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, Σχολή Μελισσοκομίας, Κτήμα Συγγρού, Μαρούσι.

______________________________________________________________

Υ.Γ: Σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί  με την κυψέλη, τη μέλισσα και τα προϊόντα της, προτείνω την επικοινωνία με τον:

Παναγιώτη Μπρακόπουλο (Έμπειρος Μελισσοκόμος – Κατασκευαστής Μελισσοκομικών Κυψελών)

Σχετικά άρθρα:

  1. Δείτε το! mini video-”Ονείρων Σύντροφοι” Αξίζει να τους προσέξουμε! Πολύ “σύντομα” θα είμαστε στη “θέση” τους..
  2. Video – Ο Ψυχίατρος της N.A.S.A και ακαδημαϊκός των Η.Π.Α. Γεώργιος Ταουίλ είναι κατηγορηματικός: “Η Ψυχοθεραπεία και τα ψυχοφάρμακα δεν κάνουν τίποτα από μόνα τους”!
  3. VIDEO – Αχ και να..μίλαγες αλλιώς! Όλα, θα ήτανε αλλιώς. Η ΔΥΝΑΜΗ των λέξεων
  4. Πάγος & Φωτιά – Εκπληκτικές Φωτογραφίες!
  5. Η ομάδα του Everything is OK σε ένα κολάζ από διάφορες περιπέτειες τους προσπαθώντας να ξυπνήσουν τον κόσμο.. Απλά καταπληκτικοί…Wake Up People!
2.045 Εμφανίσεις

Κανένα σχόλιο ακόμη.

Απαντήστε
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Διακοπες Ελλαδα Διαμονη