Πάγος & Φωτιά – Εκπληκτικές Φωτογραφίες!

Από τον Thanos στις 4:48 πμ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Φωτιά & πάγος!

| 13:19 – 2 Ιανουαρίου 2013

Οι περισσότεροι ξοδεύουν το χρόνο τους ψάχνοντας κοχύλια στην παραλία, αλλά ένας φωτογράφος «χτενίζει» τις παγωμένες βόρειες παραλίες προκειμένου να ανακαλύψει μεγάλα μπλοκ πάγου και να τα φωτογραφίσει την ώρα της δύσης και της ανατολής του ήλιου.

perierga.gr - Φωτιά & πάγος!

Ο Lurie Belegurschi από τη Μολδαβία ταξιδεύει στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία ανακαλύπτοντας τεράστιους παγετώνες και στη συνέχεια απαθανατίζει στο φακό μοναδικές εικόνες τη στιγμή που τα βράχια πάγου φωτίζονται από όμορφα ηλιοβασιλέματα και ανατολές.

perierga.gr - Φωτιά & πάγος!

«Αγαπημένο μου μέρος στην Ισλανδία είναι το Jökulsárlón, μια μεγάλη λιμνοθάλασσα παγετώνων στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, στα σύνορα με το Εθνικό Πάρκο Vatnajokull», λέει ο 29χρονος φωτογράφος.

perierga.gr - Φωτιά & πάγος!

Κοντά στο Jökulsárlón υπάρχουν παραλίες με πολλά παγόβουνα, τα οποία την ώρα που ο ήλιος δύει ή ανατέλλει αντανακλούν το κόκκινο χρώμα του φωτός στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μοναδικές εικόνες.

perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!
perierga.gr - Φωτιά & πάγος!

apo perierga.gr

Σχετικά άρθρα:

  1. Μουντιάλ Νότια Αφρική / Ελληνική ομάδα
  2. Video-Τις ερωτεύτηκα σφόδρα! Μικροσκοπικές Νεραϊδες που ζουν σε μια ορχηστρικά οργανωμένη κοινωνία ξεκινούν από 5.000 και φτάνουν κάθε Ιούλιο τις 60-70.000! παράγουν την τροφή& το ποτό των Θεών και τρέφονται με αυτά -Νέκταρ & Γύρη- και δίνουν και τη ζωή τους για το σπίτι & τις “φίλες” τους! Αυτό θα πει αγάπη και αρμονία! Μαγευθείτε…
  3. Υπάρχει Θεός; – Εκπληκτική προσέγγιση, Αληθινή απάντηση!
1.687 Εμφανίσεις

Κανένα σχόλιο ακόμη.

Απαντήστε
Tags: , , , , , ,Διακοπες Ελλαδα Διαμονη